Asia Hydrosail is de officiele WindRider Trimaran distributeur voor Zuid-oost Azie. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Thailand, maar we kunnen de WindRider producten verzenden naar klanten in heel Azie. 

Onderstaand vindt u gedetailleerde informatie over de modellen van WindRider. Aarzel niet om contact met ons op te nemen indien u aanvullende informatie wenst.

 


Kies een taal:

 

  ภาษาไทย

  English

  Deutsch

  WindRider Trimaran verkoop  

Welkom

Verkoop

Verhuur

Tours

Zeilschool

Contact

Gastenboek

 

Corporate Solutions
( resorts / water-sports companies )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WindRider Tango     WindRider 17 Trimaran 
WindRider AS
      Gebruikte WindRiders

 

Veel tijd, een groot budget en bovengemiddelde lichamelijk kracht zijn niet langer vereisten om te kunnen zeilen. Met oogstrelende ontwerpen en voetbediende besturing heeft WindRider het zeilen eenvoudig, betaalbaar en toegankelijk gemaakt voor iedereen die met de wind het water op wil.

 

Kijk eens naar de stevige beams en volledig gesloten zijrompen. Deze boten zijn haast niet te capseizen of tot zinken te brengen. En dat is een geruststellende gedachte voor beginnende zeilers die beter willen leren zeilen en voor de gevorderde zeiler die meer extreme situaties wenst op te zoeken. Slanke rompen snijden door het water en voorkomen gehobbel in de golven. En de giek zit hoog genoeg voor soepel en veilig gijpen. De sterke polyethenen rompen komen ongeschonden uit de strijd bij een ontmoeting met koraal, kades, boeien en andere boten. Als er een veiligere zeilboot bestaat dan is het er een die nooit de showroom verlaat.

 

Transport per trailer is eenvoudig en de kleinere modellen passen op het dak van een auto. U kunt dus het water op wanneer u dat wilt - na een dag werken, na het eten, wanneer u er zin in heeft, omdat u zich niet de ellende op de hals haalt zoals met grotere boten of ingewikkelde catamarans. En daarbij beperkt het onderhoud zich tot een afspuitbeurt van een hogedrukreiniger.

 

Onder het vertrouwde, rustgevende ontwerp klopt het hart van een sprinter. Slechts een zuchtje wind stuwt de boot door het water en een stevige bries brengt de WindRider tot enorme snelheidsprestaties.

 

Zeer geschikt voor gehandicapten en aangepast zeilen is er de WindRider AS, met voetbesturing en handbesturing in beide cockpits, alsmede de optie om de boot volledig raceklaar te maken voor de internationale WindRider AS1 een-persoons klasse of WindRider AS2 twee-persoons klasse.

 

U kunt meer te weten komen over de verschillende WindRider modellen door gebruik te maken van bovenstaand menu. Elke pagina bevat algemene informatie, afbeeldingen, filmpjes, technische data en een complete lijst van de boot en de mogelijke opties.

 


WindRider Tango


WindRider 17 Trimaran


WindRider AS1

 


(C) 2017, All rights reserved.    Asia Hydrosail (Sarapan co., ltd.)    23/116, moo4,  Bophut, Koh Samui, 84320 Surat Thani., Thailand.      Tel. +66 8 929 567 29