Vanuit verscheidene locaties op het eiland Koh Samui, Thailand, heten we u welkom om een WindRider Trimaran te komen zeilen voor een uurtje of langer om de zee te verkennen, verborgen stranden te ontdekken of om hem te gebruiken als persoonlijk, mobiel duikplatform.

Onderstaand treft u meer informatie aan over de locaties, onze floot en de prijzen.

 


Kies een taal:

 

  ภาษาไทย

  English

  Deutsch

  WindRider Trimaran verhuur  

Welkom

Verkoop

Verhuur

Tours

Zeilschool

Contact

Gastenboek

 

Corporate Solutions
( resorts / water-sports companies )

 

 

 

Onze boten      Locaties      Prijzen
     

Er zijn vele manieren om het meest uit uw vakantie te halen op Koh Samui. U kunt door de dichtbeboste binnenlanden trekken, relaxen op het strand, het geweldige nachtleven beleven en nu kunt u helemaal zelf ook alle stranden en wateren rondom de eilanden verkennen.

Vanaf verscheidene locaties op het strand is het mogelijk een WindRider Trimaran te huren. De beide modellen die we aanbieden zijn uiterst stabiel en kunnen in veel weerstypen veilig worden bediend, zelfs door mensen die nauwelijks zeilervaring hebben. En we bieden een basisinstructie voor de absolute beginner.

U kunt een boot vanaf een uur huren om kort de zee te beleven, of eventueel samen met vrienden of familie langere trips plannen om andere stranden en eilanden te verkennen

Veel duikers hebben inmiddels ook de voordelen ontdekt van de trimaran. Ze gebruiken de WindRider als persoonlijk duikplatform wat hen overal brengt daar waar ze willen duiken. En daarmee zijn ze niet langer afhankelijk van de dure en drukke georganiseerde duiktrips. En aan boord is voldoende ruimte om alle uitrusting mee te nemen voor een dag met meerdere duiken.

We hopen u en uw vrienden en familie te mogen verwelkomen op het strand. Reserveren voor een dag(deel) huren is aanbevolen.

 

Met behulp van bovenstaande links kunt u meer te weten komen over de verhuur activiteiten.

 

 


Bo Phut strand


WindRider 17 Trimaran


Chaweng strand

 


(C) 2017, All rights reserved.    Asia Hydrosail (Sarapan co., ltd.)    23/116, moo4,  Bophut, Koh Samui, 84320 Surat Thani., Thailand.      Tel. +66 8 929 567 29