Welkom op de website van Asia Hydrosail.

Op deze pagina's vindt u meer informatie over onze activiteiten.

Asia Hydrosail verspreidt de WindRider Trimaran in Azie. We bieden instructie aan in onze zeilschool en vanuit verscheidene locaties kunt u een van de WindRider Trimarans huren, proefvaren of er een tour mee maken.

 


Kies een taal:

 

  ภาษาไทย

  English

  Deutsch

  Welkom bij Asia Hydrosail  

Welkom

Verkoop

Verhuur

Tours

Zeilschool

Contact

Gastenboek

 

Corporate Solutions
( resorts / water-sports companies )

 


Het voornaamste doel van Asia Hydrosail is het bevorderen van de zeilsport in Zuid-oost Azie. Zeilen is, met name in dit deel van de wereld, geweldig en een perfecte manier om het paradijs te ontdekken op een manier waarvan de meeste mensen slechts kunnen dromen.

 

Wij zijn de Aziatisch importeur van de WindRider Trimaran. Een reeks open multihull trimarans, ontworpen om snel zeilen voor bijna iedereen toegankelijk te maken.

 

We bieden advies en proefvaarten aan voor potentiele klanten en daarnaast hebben we ook een aantal verhuurlocaties in het zuiden van Thailand van waaruit u een WindRider kunt huren voor een uurtje, een dagdeel of u een tour kunt maken om de prachtige zee en stranden te verkennen rondom de vele tropische eilanden.

Ook kunt u een zeilcursus volgen via onze WindRider zeilschool.

 

Veel informatie over onze activiteiten is te lezen op de andere pagina's die te bereiken zijn met behulp van de links in het menu aan de linkerkant. Veel plezier!

 

 


Koh Nang Yuan


WindRider 17 Trimaran


Lamai strand

 


(C) 2017, All rights reserved.    Asia Hydrosail (Sarapan co., ltd.)    23/116, moo4,  Bophut, Koh Samui, 84320 Surat Thani., Thailand.      Tel. +66 8 929 567 29