Vanuit verscheidene locaties op het eiland Koh Samui, Thailand, heten we u welkom om een WindRider Trimaran te komen zeilen voor een uurtje of langer om de zee te verkennen, verborgen stranden te ontdekken of om te gebruiken als persoonlijk, mobiel duikplatform.

Onderstaand treft u meer informatie aan over de locaties, onze floot en de prijzen.

 


Kies een taal:

 

  ภาษาไทย

  English

  Deutsch

  WindRider Trimaran verhuur  

Welkom

Verkoop

Verhuur

Tours

Zeilschool

Contact

Gastenboek

 

Corporate Solutions
( resorts / water-sports companies )

 

 

 

 

Onze boten      Locaties      Prijzen
     

We verhuren twee modelen van de WindRider Trimaran. 

 

De eerste is de WindRider Tango. Een keline 'sit-on-top' multihull die ideaal is voor zowel kinderen als volwassenen. Iedereen met slechts de geringste kennis van zeilen zal een geweldige tijd op het water hebben in deze zeilboot. En aangezien omslaan vrijwel uitgesloten is, is het bijzonder veilig voor uzelf alswel voor uw kinderen die deze boot helemaal alleen kunnen varen!

(Hier hunt u meer informatie over de WindRider Tango vinden.)

 

De andere zeilboot is de WindRider 17 Trimaran. Een snelle en comfortable trimaran die geheel eigenhandig gezeild kan worden, maar ook plaats bied aan zeker 4 personen. Dus een geweldige keus voor de solo-avonturier alsmede voor groepen of famillies die een gewldige tijd op het water willen hebben. De WindRider 17 is een uitermate snelle zeilboot, maar daarbij ook zeer stabiel en uiterst comfortabel. Het is niet nodig om in een trapeze te staan of overboord te hangen en er is geen risico's op omslaan zoals bij alle andere catamarans en jollen. En toch zo snel of zelfs sneller dan alle andere!

(Hier hunt u meer informatie over de WindRider 17 vinden.)

 

We bieden een basisinstructie cursus aan personen die nog helemaal geen ervaring hebben met zeilen. U leert snel een aantal simpele handelingen om een WindRider te bedienen. Succes gegarandeerd!

 


WindRider Tango


Lamai strand


WindRider 17 Trimaran

 


(C) 2017, All rights reserved.    Asia Hydrosail (Sarapan co., ltd.)    23/116, moo4,  Bophut, Koh Samui, 84320 Surat Thani., Thailand.      Tel. +66 8 929 567 29