De meeste mensen kennen het PADI lessyteem voor het duiken. Programma's worden aangeboden op Koh Samui, Koh Tao en in de rest van de wereld. U kunt nu eenzelfde cursus volgen voor het leren zeilen. Met behulp van de Sail-Today methode leren we u stap voor stap snel en veilig zeilen in een WindRider Trimaran.

 


Kies een taal:

 

  ภาษาไทย

  English

  Deutsch

  Zeilen leren  

Welkom

Verkoop

Verhuur

Tours

Zeilschool

Contact

Gastenboek

 

Corporate Solutions
( resorts / water-sports companies )

 

 

 

Basis Sail-Today cursus              Prijzen
     

De cursus bestaat uit een theoretisch en een praktisch deel.

De theorie bevat alle basisinformatie betreffende de zeilboot, zeil-terminologie, zeil-manouvres en veiligheid tijdens zelfs de zwaarste condities.

Het praktische deel wordt gegeven in een WindRider 17 Trimaran. Dankzij een maximum van slechts drie cursisten per instructeur leert u de boot compleet beheersen in slechts enkele uren.

De WindRider 17 Trimaran is de ideale boot voor instructie. Compact, comfortabel en snel, zonder de noodzaak van overboord hangen om de boot rechtop te houden zoals gebruikelijk is bij alle andere kleine zeilboten. Voor omslaan hoeft u zich zeker geen zorgen te maken!

Succes gegarandeerd, zelfs zonder eerder opgedane ervaring!

Na de cusrsus bent u gereed om zelf een WindRider 17 Trimaran te zeilen en zo Samui's mooiste baaien en stranden te ontdekken vanuit een van onze verhuur locaties.

 


Sail-Today Instructie


Sail-Today Instructie


Sail-Today Instructie


(C) 2017, All rights reserved.    Asia Hydrosail (Sarapan co., ltd.)    23/116, moo4,  Bophut, Koh Samui, 84320 Surat Thani., Thailand.      Tel. +66 8 929 567 29