Asia Hydrosail is de officiele WindRider Trimaran distributeur voor Zuid-oost Azie. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Thailand, maar we kunnen de WindRider producten verzenden naar klanten in heel Azie. 

Onderstaand vindt u gedetailleerde informatie over de modellen van WindRider. Aarzel niet om contact met ons op te nemen indien u aanvullende informatie wenst.

 


Kies een taal:

 

  ภาษาไทย

  English

  Deutsch

  WindRider AS verkoop  

Welkom

Verkoop

Verhuur

Tours

Zeilschool

Contact

Gastenboek

 

Corporate Solutions
( resorts / water-sports companies )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WindRider Tango     WindRider 17 Trimaran 
WindRider AS      Gebruikte WindRiders

 

De afgelopen jaren hebben een groot aantal verenigingen en clubs voor gehandicapt zeilen de WindRider aan hun vloot toegevoegd en de voordelen van deze geweldige boten mogen ervaren. WindRider onderschrijft het belang van de toegankelijkheid van zeilen voor zoveel mogelijk mensen met de introductie van de WindRider AS.
 

De WindRider AS is specifiek ontworpen voor aangepast zeilen. De boot combineert alle voordelen van de populaire WindRider 17, zoals de prestaties, lage kosten, duurzaamheid, veiligheid en comfort, met een aantal extra eigenschappen die ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen ongeacht de beperking kunnen zeilen op een spannende en toch veilige manier. Ongeacht of het solo, met zijn tweeen of in een groep is.

Vergeleken met de WindRider 17 heeft de nieuwe WindRider AS voet besturing in beide cockpits, verwisselbare handbesturing in ofwel de voorste of achterste cockpit en de lenspomp in de voorste cockpit. Verder zijn dankzij de volledig vlakke vloer en sterke aluminium beams individuele aanpassingen of aangepaste zittingen eenvoudig te installeren.

 

The WindRider AS is volledig voorbereid voor de AS1 en AS2 klasse. Dit betekent dat deze makkelijk om te bouwen is tot de race vaardige WindRider AS1 of WinRider AS2. Dezelfde boot kan hiermee dus worden gebruikt voor dagelijkse club activiteiten en met een speciaal ontworpen upgrade kit ook om ermee te presteren op het hoogste niveau in regionale, nationale en internationale one-design WindRider AS1 en AS2 wedstrijden.

 

De WindRider AS1 en AS2 zijn speciaal ontwikkeld en uitgevoerd om te racen op het allerhoogste niveau, zowel solo (AS1), of met zijn tweeen (AS2). Net zoals de standaard WindRider AS zijn de AS1 en AS2 sport versies uitgerust met voetbesturing in de voorste cockpit (AS1) of achterste cockpit (AS2) en alle schoten en trimlijnen lopen naar een ergonomisch console op de voorste cockpit. Standaard zijn verder toegevoegd een reacher zeil op een carbon boegspriet, een centrale schoot op het midden van de giek met een overloop, verstelbare bakstagen en een veiligheidspakket dat bestaat uit luchtzakken in de amas en een automatisch opblaassysteem in de mast. Alle beslag is top kwaliteit Harken en de meeste schoten en lijnen zijn van lichtgewicht dyneema. Optioneel is verder mogelijk de boot uit te rusten met een joystick handbesturing en barberhaulers voor zowel de fok als reacher.

 

Bekijk de volgende pagina's voor meer informatie;

- Technische informatie en afbeeldingen

- Prijzen en opties

 


WindRider AS


WindRider AS1


WindRider AS2

 


(C) 2017, All rights reserved.    Asia Hydrosail (Sarapan co., ltd.)    23/116, moo4,  Bophut, Koh Samui, 84320 Surat Thani., Thailand.      Tel. +66 8 929 567 29